Servizi

Climacasa shpk operon tashmë në tregun Shqipëtar prej vitesh, me aktivitet kryesor në projektim tregtim dhe instalim të paisjeve për sisteme ngrohje-ftohje, chiller dhe fan-coil, sistemeve te ngrohjes me kaldaja,kondicionim etj. Kompania ka një staf të specializuar në kete fushe, të cilët kujdesen deri në detaje në shërbimin ndaj klientit deri ne dorezimin e punes.Objektivi kryesor i kompanisë është që të arrijë komfortin në ambientet tuaja, shëndet dhe kursim energjie.

Prodotti

Climacasa realizon: Shtrimin e linjave per te gjithe sistemet qe disponon dhe me pas montimin e paisjeve ne kohen e kerkuar nga klienti. Ofron realizim te sistemeve te kombinuara dhe automatizimin e tyre me pajisje Siemens.Tregeton grupe pompash per objekte civile dhe industrial dhe jep asistence ne montimin e tyre. Ofrojme perllogaritje te sistemeve ne kohe te shkurter ne baze te programeve komjuterike te ofruara nga fabrikat,

Qualità

certifikime

Chi Siamo

pjesa_qe_ju_mungon_greyClimacasa shpk operon tashmë në tregun Shqipëtar prej vitesh, me aktivitet kryesor në projektim tregtim dhe instalim të paisjeve për sisteme ngrohje-ftohje, chiller dhe fan-coil, sistemeve te ngrohjes me kaldaja,kondicionim etj. Kompania ka një staf të specializuar në kete fushe, të cilët kujdesen deri në detaje në shërbimin ndaj klientit deri ne dorezimin e punes.Objektivi kryesor i kompanisë është që të arrijë komfortin në ambientet tuaja, shëndet dhe kursim energjie. Sot investimi më I mire është efikasiteti I energjisë, e cila prodhon një kthim të madh të investimeve, në kohë të caktuara, Climacasa ka si qëllim të hartojë, instalojë dhe mirëmbajë sistemet në mënyrë efikase të ngrohje ftohjes si dhe hidraulike dhe të rizhvillojë ato të vjetëruara, duke ofruar zgjidhje me nevojat specifike të secilit klient sipas kerkesave. Gama e gjërë e artikujve I siguron konsumatorit zgjidhjen e duhur.

Partners

partnere